Skip directly to content

Aktuel forestilling

Spilledage

19. November - 21. December

Alle dage - undtagen søndag.

Spilletidspunkt kl. 20.00 - Julemenu kl. 18

Billetoversigt:

Torsdag den 19. November - Billetter

Fredag den 20. November - UDSOLGT

Lørdag den 21. November - UDSOLGT

Mandag den 23. November - 24 Billetter

Tirsdag den 24. November - 24 Billetter

Onsdag den 25. November - 18 Billetter

Torsdag den 26. November - 12 Billetter *

Fredag den 27. November - UDSOLGT

Lørdag den 28. Novemberber - 6 Billetter *

Mandag den 30. November - 18 Billetter

Tirsdag den 1. December - 12 Billetter

Onsdag den 2. December - 16 Billetter

Torsdag den 3. December - 8 Billetter *

Fredag den 4. December - UDSOLGT

Lørdag den 5. December - UDSOLGT

Mandag den 7. December - 12 Billetter

Tirsdag den 8. December - UDSOLGT

Onsdag den 9. December - UDSOLGT

Torsdag den 10. December - 4 Billetter *

Fredag den 11. December - UDSOLGT

Lørdag den 12. December - UDSOLGT

Mandag den 14. December - 28 Billetter

Tirsdag den 15. December - 8 Billetter

Onsdag den 16. December - 10 Billetter

Torsdag den 17. December - UDSOLGT

Fredag den 18. December - UDSOLGT

Lørdag den 19. December - UDSOLGT

Mandag den 21. December - 6 Billetter

* = Billetter kan kun købes via mail på cafeliva@mail.dk

Billetpris

Billetpris - 285,-

- Inkl Julemenu 610,-

Købes på cafeliva@mail.dk (gebyrfrit) - eller på billetten.dk og teaterbilletter.dk

Menu
Den store julemenu - serveret ved bordene: 2 slags sild Graved laks/rævesauce Æg & rejer/Mayonaise Hjemmelavet hønsesalat & bacon Flæskesteg med rødkål And med svesker Frikadelle med surt 2 slags ost/Garni Ris a la mande med kirsebær sauce Pris 325,-
Bestil billetter

Bestil billetter til Rotter På Loftet - Årets Julecabaretpå email: billetter@cafeliva.dk.
Eller via https://www.teaterbilletter.dk/

Rotter På Loftet - Årets Julecabaret

Cafe Livas julecabaret har ry og tradition for at være én af landets skarpeste satiriske termometre for Rigets tilstand – og især på den tid af året, hvor danskernes både værste og bedste sider luftes i tvangssamvær med én af menneskehedens mest skræmmende institutioner; nemlig Familien.
Og midt i corona- og krænketider, politisk indblanding i medierne og en klima-debat, som alle har et ord at skulle have sagt om, men nærmest ingen indsats for at forbedre; dér står noget så politisk ukorrekt som fire granvoksne mænd og vil osse have et ord indført…eller bare et bogstav…eller en lyd..ét eller andet vil de ihverfald have indført!
 
Medvirkende
KARSTEN JANSFORT

Diverse teaterroller på Amagerscenen, Det Ny Teater, Nørrebros Teater, Det Danske Teater, Falkoner Teatret, Ålborg Teater, Hvidovre Teater & Privat Teatret. Har lavet revy & cabaret på Limfjords Revyen, Molbo Revyen, Randers Revy, Allegade 10, Græsted Revy, Århus Revyen, Sønderborg Revy & Hjørring Revyen.

Film & TV: "Et par på Kai'en", "Med Kjærlig Hilsen", "Jo værre, jo bedre", "Kaos i Opgangen", "Mosquito", "Fangerne på Fortet", "Andarki", "Showbizzerne", "Kok Amok", "Madsen & Co.", "Hotellet" og "Rejseholdet"!

På Café Liva: KÆRLIGHED PÅ TOPPEN i 1998!

Morten Wedendahl

Startede som kapelmester og komponist i den Københavnske Studenterrevy i starten af 80¹erne. Blev herefter én af landets førende revykomponister & -kapelmestre fra 1988 på revyer som Holstebro-Revyen, Græsted-Revyen, Rottefælden, Helsingør & i Nykøbing Falster. Et hverv der har givet ham - som den eneste revykomponist - titlen som årets revykom-ponist 3 gange - i 1988, 1994 & 2001. Var sammen med Lise-Lotte Norup, Kirsten Siggaard & Kirsten Vaupel initiativtager til - og kapelmester & arrangør på - SWING SISTERS, som foreløbig har lavet to succésfulde turnéer.

Desuden musiker, arrangør, kapelmester og komponist på musikdramatiske forestillinger på Betty Nansen, Det Danske Teater m.m. - herunder osse Sebastian-musicalen PIPPI i Cirkus-Bygningen og efterfølgende på turné.

Har sideløbende fra 1987 været involveret i henved 20 cabaretter på Café Liva - tit og ofte i samarbejde med tekstforfatteren Jacob Morild - dette par har bl.a. stået for hovedparten af Café Livas succésrige julecabaretter: JULSPIND 1989, JULSPIND 2 1990, BREMSESPOR I SNEEN 1991, ABSOLUT JUL 1995, LIVA PÅ JUL 1997, LIVA PÅ STØTTEJUL 1999 & "ET VINTERMARERIDT" 2001.

Thomas Pakula

Musiker, komponist & arrangør på bl.a. Nykøbing F. revyen & Det Ny Teater.

Skrev i 1999 musik til børneforestillingen "Englen og den Blå Hest" på EgnsTeateret Masken.

Fra 1998 TV (DR) "Musikbutikken" (som keyboardspiller og arrangør) samt "Fællessang på Bakken" (key+arr.), Det Danske Melodi Grand Prix 1999 (key+komp.)

Er - og har været i en årrække - kapelmester og hovedkomponist på Sønderborg-Revyen, Randers Revyen og Odense VinterRevy.

Startede på Liva som kapelmester på den Reumert-prisbelønnede cabaret IND TIL BENET  i 2001 - og har siden været involveret i utallige julecabaretter o.m.a. på Café Liva.

Udover Reumertprisen i 2001, er han bl.a. blevet kåret til Årets Revykomponist i 2005 & i 2015 - og har desuden været Reumert-nomineret 2 gange; sidst for Cafe Livas Julecabaret NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.