Skip directly to content

Aktuel forestilling

Spilledage

11. August - 2. September

Mandag-Lørdag kl 20

Billetpris

Billetpris 275,-

Købes ved at sende en mail på cafeliva@mail.dk - eller på Teaterbilletter.dk

Menu
3-retters cabaretmenu bestående af: Forret - Gazpacho med urtepesto & ristet brød Hovedret - Culotte med sensommergrønt, kartofler & peberrods sauce Dessert - Mazarin kage med marmelade & hvid chokolade Menupris 300,00
Bestil billetter

Bestil billetter til SÅ LANGT, SÅ...DAN?på email: billetter@cafeliva.dk.
Eller via https://www.teaterbilletter.dk/

SÅ LANGT, SÅ...DAN?

Endnu engang præsenterer den 4 x Reumert-nominerede dramatiker, satiriker, instruktør,

skuespiller og Café Livas kunstneriske Leder, Jacob Morild, en satirisk solo-cabaret.

Senest har Jacob Morild været rundt i landet med de 5-stjernede publikums- og anmeldersuccésser HURRA i efteråret 2020 og HALLØJ i efteråret 2022.

Og hvor er Jacob Morild så nu?

Mere end midaldrende – men tror stadig at han lever evigt.

Politisk meget lig det aktuelt valgte folketing – altså lidt som en

skomagervals; først den ene vej og så den anden vej og tju

og tju og…hva så?

Og hvad med klimaet - Er det kun hans hustru eller også

ham selv, der er ramt af hedeture?

Alt dette og meget mere bliver som vanligt behandlet sort-satirisk med en knivsspids crazy-musikalsk-komik og almindeligt fjolleri.

Og status bliver: Så langt, så…dan?

Medvirkende
Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.