Skip directly to content

CAFE LIVAS RESTAURATION

Cabaret- og Julemenu serveres i teatersalen

og bestilles vis cafeliva@mail.dk - senest dagen før inden kl. 12

Mødetid ved spisning kl. 18.00 - Julemenuen dog ml kl. 17.30-18.00

Se de enkelte menuer nedenfor

------

Drikkevare-oversigt m. priser:

 

Fadøl / Draft Beers

Thy Pilsner 65,-

Thy Classic 65,-

Solstrejf IPA 75,-

 

Flaske øl / Bottled Beers

Ale No. 16 - Refsvindinge 45,-

1664 Blanc 55,-

Leffe Brune 55,-

Fleur Blanche (Hvedeøl) - Depanneur 70,-

Rantzauer (Berliner Weisse) - Depanneur 70,-

 

Alcohol free / low beers

San Miguel Alkoholfri (0.0) 45,-

Implosion - To Øl (0.3 %) 65,-

 

Hot Drinks

Filter Coffee from April Coffee Roasters 35,-

Earl Grey / Chai / Green Tea 35,-

Irish Coffee 100,-

 

Vin / Wine

Husets Rød 85,-/375,-

Husets Hvid & Rosevin 85,-/375,-

Cava 85,-/400,-

*full wine list available upon request*

 

Drinks

Judie Summer Spritz 125,-

“Punch & Judie” 125,-

Aperol Spritz 100,-

Gin & Tonic 100,-

Dark ´n´ Stormy 100,-

 

Soft Drinks

Danskvand 35,-

Coca Cola/Zero 35,-

Elderflower - Søbogaard 45,-

Sparkling Rhubarb - Depanneur 45,-

Aranciata Rossa / Limonata - Depanneur 45,-

----------

MENUER I TEATERSALEN:

PÅ LOFTET SIDDER KRISEN - 17. November - 22. December

Julemenu

Sildemad

Braiseret gris med rødkål, kartofler og brun sovs

3 slags ost med sødt og sprødt

Ris-a-la-mande

Pris 350,00

-----------

LIVET ER EN MORGENGAVE - 8. Januar - 3. Februar

Forret 
Kartoffel suppe med ristede gerner & urte cremefraiche 

Hovedret 
Okse med bagt selleri, kartofler & svampe sauce 

Dessert 
Kokos kage

Pris 300,00

-----------

 

TRILLEBAND med METTE MARCKMANN - 21. - 23. Februar

VILDE KANINER & UNDERLIGE FISK - 26. Februar - 13. April

Forret 
Saltet fisk med agurk, dild & sprødt rugbrød 
Hovedret 
Plukket skank af gris med bagt mos & sauce 

Dessert 
kakao-kage med kaffe/vanilje creme & solbær 

Pris 300,00

-----------

3 AKKORDER & SANDHEDEN - 23. April - 1. Juni

Forret
Laksemousse med syltet fennikel & urter  

Hovedret 
Kyllingebryst med bagte gulerødder & sauce med tomat & paprika 

Dessert 
Citronkage med birkes, citroncreme & crumble

Pris 300,00