Cabaret- og Julemenu serveres i teatersalen
og bestilles vis cafeliva@mail.dk - senest 2 dage før inden kl. 12
Mødetid ved spisning kl. 18.00 - Julemenuen dog ml kl. 17.30-18.00
Se de enkelte menuer nedenfor, samt drikkevarepriser
------
Vores restaurant på dækket er forpagtet ud
MEN pt lukket grundet konkurs.
DETTE HAR DOG INGEN INDVIRKNING PÅ MENUSERVERINGEN
I TEATERSALEN UNDER DÆK
----------
Cabaretmenu MÅSKE KU VI:
Forret:
Kartoffel/porrer suppe med bacon & karse
Hertil surdejs brød & pisket smør
Hovedret:
Boeuf Bourguignon med Pommes pure & persille
Pris 250,00
Dessert-tilvalg:
Chokolade fondant
Pris 75,00
-------
Cabaretmenu JEG FORTRYDER INTET...VEL?:
Forret:
Jordskok suppe med jordskok chips & purløg
Hertil surdejs brød & pisket smør
Hovedret:
Braisseret oksespidsbryst med kartoffel, gulerod, selleri & peberrodssauce
Pris 250,00
Dessert-tilvalg:
Chokolade mousse med karamelknas
Pris 75,00
-------
Cabaretmenu VILDE KANINER OG UNDERLIGE FISK:
Forret:
Koldrøget laks med friskost, spæde salater & kapers vinegrette
Hertil surdejs brød & pisket smør
Hovedret:
Kalve frikassé med sommergrønt, nye kartofler & løvstikke
Pris 250,00
Dessert-tilvalg:
Rabarbertrifli med vanilje & makroner
Pris 75,00
-----------