Skip directly to content

EFTER FESTEN

Forestillingen

Et portræt af tidens næststørste generation, født i midten af 60’erne, som står ansigt til ansigt med hinanden og udsigten til, at deres ungdom er ufravigeligt forbi – men alligevel nægter de, at skulle være voksne; det er noget vores bedsteforældre var.

Med udgangspunkt i én af de største, nyskabende musikgrupper i Danmark i firserne – Sneakers – og gruppens hof-tekstforfatter, Hans- Henrik Koltze’s sange; beskrives en generations forfald på både sørgmunter og funky vis.

Af og med Pernille Sørensen, Jens Gotthelf og Olivier Anthunes. Instruktion Anders Lundorph

Spilleperiode: 14. April - 21. Maj 2016

Spilledage

Tirsdag - lørdag kl. 21.00

Spisning kl. 19.00

Dørene åbnes kl. 19.00

Menu

Kalveculotte med timian, hvidløg, citron. Små kartofler i sennepsvinaigrette med løvstikke. Ærtesalat med grillede asparges og høvlet parmasan. Dadeltomater med persille. Dessert: Jordbærkage med vaniliecreme

Billetter

Billetpris kr. 210,-

Cabaretmenu kr. 175,-

Medvirkende

PERNILLE SØRENSEN

Født 1966 - opvokset i Vejle.

Autodidakt skuespiller med utallige opgaver på bl.a. Riddersalen, Folketeatret og diverse revyer – såsom BornholmerRevyen, DragsholmRevyen og GillelejeRevyen.

Desuden forsanger i Show-bandet Needles & Pins, samt initiativtager til Musicall-Impro.

Har før optrådt på Liva i ”Det’ Rødkål det hele – Årets Julecabaret 2002” & ”I kan ikke slå os ihjel – en 70’er-cabaret”, 2003

 

Jens Gotthelf

Uddannet fra Statens Teaterskole i 1996. Og har bl.a. arbejdet på Aalborg Teater, Caféteatret, Mammutteatret, Østre Gasværk og Det Danske Teater.

Og desuden medvirket I DragsholmRevyen i 2012 og 2013 – i 2012 kåret til Årets Revy.

Olivier Anthunes

Født 1973 i Paris men har boet hele sit liv i Danmark. Han er opvokset på Als, og har trods sin unge alder allerede markeret sig som en af de mest lovende pianister i Europa.

Han er allerede et meget efterspurgt navn på den danske jazzscene og har flere CD’er og TV-udsendelser bag sig.
Han har modtaget Ben Webster prisen i selskab med Alex Riel og Niels- Henning Ørsted Pedersen samt senest Holstebro Kommunes Kulturpris.

Han har opholdt sig en del i New York, og har her bl.a. modtaget undervisning af de internationalt meget anerkendte jazz-pianister Mulgrew Miller, Richie Beirach, Marc Copland og Kenny Werner.
Han har spillet koncerter med bl.a. Jesper Thilo, Finn Ziegler, Mads Vinding, Jesper Lundgaard, Alex Riel, Niels-Henning Ørsted Pedersen og Johnny Griffin.
Indstillet til to Grammy ́er januar 2000.
Olivier har desuden turnéret med forskellige orkestre i bl. a. Kina, Japan, Korea, Hong Kong, Vietnam, Island og Moskva.

Anders Lundorph

Uddannet instruktør fra Rose Bruford i London.

Utallige prisbelønnede opgaver på de danske teaterscener – bl.a. Boys Don’t Cry fra Eventministeriet og Mungo Park i 2014.

Debuterede med stor succés som revy-instruktør i Ganløse-Revyen 2015.