Skip directly to content

ER DU DUS...? - en Erik Leth cabaret!

Forestillingen

Erik Leth var manden bag teksterne til bl.a. Er Du Dus Med Himlens Fugle, Bornholm Bornholm, Sommer Sol & Søndag og mange andre danske evergreens!
Han ville have kunnet fejre sit 60-års jubilæum som tekstforfatter i år, men han døde desværre 78 år gammel i det sene efterår.
Inden da var det dog lykkedes Berrit Kvorning at få lov til at lave en cabaret over hans mange tekster!
For arrangementerne og her og der en ny melodi står Bodil Heister, og på scenen står osse skuespilleren Michael Hasselflug - for iscenesættelsen står Lars Knutzon!
Berrit Kvorning & Bodil Heister optrådte sidst sammen på Café Liva i 1996 med anmelder- & publikumssuccés'en: Skønne Skår!

Medvirkende

BERRIT KVORNING
Michael Hasselflug
BODIL HEISTER

Anmeldelser

BØRSEN:
under overskriften NOSTALGISK CHARME OG SORT IRONI PÅ CAFE LIVA skrev Lars Wredstrøm bl.a:
"Boblende og indtagende poesi på Café Liva i København. Cabaretten er beviset for, at gammel vin på nye flasker sagtens kan forføre, bare den er rigtigt serveret. Vitaliteten og lysten til at fremdrage de ældre tekster på en ny måde, er kort og godt så smittende og så kærlig, at denne cabaret på Café Liva slet ikke er til at stå for."

B.T:
under overskriften SLUSERNE PÅ VID GAB skrev Randi K. Petersen bl.a:
" ...de to hamrende dygtige cabaret-skuespillere åbner underhold- ningssluserne på vid gab. Erik Leths...ustyrlige idérigdom og fantastisk flotte rim er af en kaliber, man savner blandt nutidens tekstforfattere."

Berlingske Tidende:
under overskriften DUS MED NOLSTALGIEN skrev Per Theil bl.a:
" Der er dømt nostalgisk hygge - eller rettere: Høgge - på Café Liva... Aftenens bedste overraskelse er dog, hvor sært det end kan lyde, teksterne selv. Erik leth...en forunderlig rimsmed og finurlig humorist - nogle gange lyder han som en tidlig Benny Andersen."

Jyllands Posten:
under overskriften LETH OG GODT skriver Henrik Lyding bl.a:
" Mere stedsegrønt kan det næsten ikke blive. De to medvirkende klæder hinanden, fint akkompagneret af Bodil Heister på klaver og harmonika. Berrit Kvornings knibske sødme står godt til Michael Hasselflugs robuste charme, begge kan de synge og Mikala Bjarnov Lages iscenesættelse deler fint buketten af sange op i den loyale gengivelse og den moderne, ironiske pointerede fortolkning. ...- det kan næppe gøres bedre."

Ekstra Bladet:
under overskriften NOSTALGIEN BLOMSTRER skriver Gregers Dirckinck-Holmfeldt bl.a:
"...en net sag syet sammen af Michael Hasselflugs lune og gode stemme, Berrit Kvornings kokette afleveringer og Bodil Heisters fine melodier..."