Skip directly to content

FORELSKET I KBH

Forestillingen

Forår i København! Er der noget bedre? Et væld af sange handler om København og de forskellige kvarterer og Cafe Liva tager publikum - via en bunke af disse kendte sange, både ældre og helt nye - med på en rundtur på et døgn, hvor et par - indædt - prøver at mødes i Danmarks eneste pulserende metropol.

En hyldest til kærligheden og til København, med den blanding af crazy-komik, musikalsk nytolkning og superprofessionalisme, samt sort satire som er Cafe Livas kendemærke.

Og hvor ellers end på Cafe Liva? Et sted og en institution, som selv har gennemgået store forandringer og fornyelser gennem sine snart 30 år, som landets eneste faste cabaretscene - og som netop nu står spritny og funklende midt i sit rette element, Nyhavn - en Københavnerbegivenhed i sig selv fyldt med både kærlighed og skepsis.

Medvirkende

Mette Marckmann

Uddannet som skuespiller fra Statens Teaterskole i 1992 og derefter opgaver på Jytte Abildstrøms Teater, Københavneren, Nørrebro Teater, Team Teatret, Folketeatret, Holbæk Egnsteater & CaféTeatret.

Osse flittig revyskuespiller i Sønderborg, Græsted, Nykøbing F., Ganløse & Mogenstrup.

Film & TV: "Brudevalsen", "Rimini", "Obduktionen.", "Interview", "Riget", "Kun en Pige", "TV-10.", "Skål - enten, eller", "Taxa.", "I wonder who's kissing her now", "Hva'så?" - TV-satire, "Skjulte spor"

Radio: Tilknyttet Børneradio på P3 fra 1999 + Radiospillene: "Pinden" & "Balkonen". Desuden medlem af teater-improgruppen ALT PÅ ET BRÆT

På Café Liva: Første gang i den meget roste '80-er-cabaret CAFELIV i 2000 - og siden i både julecabaretter og mange andre sammenhænge; bl.a. Trille-cabaretten Et Lille Lys I Mørket fra 2006, som har afstedkommet at Mette osse rejser rundt med det originale Trille-band (Ole Fick, Øjvind Ougaard & Mads Vinding) og fortolker Trilles sange med stor succés.

Peter Oliver Hansen

Nyt ansigt på Cafe Liva, men bestemt ikke i det københavnske teaterliv, hvor han bl.a. høstede store roser i Fokketeatrets Alt Om Min Mor og var Reumert-nomineret i Det Kgl. Teaters mande-forestilling PIS.

Lars Fjeldmose

Kunne med cabaretten Forelsket i KBH i 2011 fejre 25 års jubilæum på Cafe Liva, idet det var præcis 25 år siden han sidst spillede cabaret på båden. Det var i cabaretten Både Og II i 1986. Er ellers kendt fra sine mange år på Jytte Abildstrøms Riddersalen og fra bl.a. Bornholmer-revyen.

Anmeldelser

Under overskriften "Herlig skibskabaret er lige til at græde over"
giver Politikens Per Theil 4 hjerter og skriver bl.a.:
"Cafe Liva klæder i den grad København. "Legende smukt gjort af Peter Oliver Hansen og Mette Marckmann."
Læs hele anmeldelsen på:
http://ibyen.dk/scene/anmeldelser/ECE1289011/herlig-skibskabaret-er-lige...

Under overskriften "Forelsket i Nyhavn" skriver Informations Anne Middelboe bl.a.:
"Rummer masser af saftig satire uden at synke."
"Se Mette Marckmanns seje kvindefortolkninger og Peter Oliver Hansens raffinerede mandetyper oppe på den lille scene, hvor Lars Fjeldmose sidder og klimprer med udsøgt humor i tangenterne."
Læs hele anmeldelsen på:
www.information.dk/269108