Skip directly to content
Forestilling Forestilling Forestilling

RYG

Bodil Jørgensen kastede sig med umådelig stor succés over Lulu Zieglers repertoire i cabaretten "Den Sidste Turist" på Café Liva i 2013 og nu kaster hun sig ud i endnu en cabaret på landets eneste faste cabaretscene.

RYG - en Jørgen Ryg-cabaret

Med pianisten, arrangøren & komponisten Bjarne Sahl bag tangenter og med Livas kunstneriske leder, Jacob Morild, som bisidder til manuskrpiptet og instruktionen.

Forestilling

Nothing 'bout Me - en Sting-cabaret

Kærligheden er altoverskyggende og har uendelige afskygninger, men uanset hvor tætte man bliver og hvor længe og/eller intenst man er sammen – ved man aldrig helt præcist, hvad der foregår i éns bedre halvdels indre.

Dette gør sig gældende i alle kærlighedsforhold fra dét, hvor beslægtede sjæle smelter sammen, til dét hvor modsætninger mødes – om det være sig fra den første stormende forelskelse til det par, der har haft en menneskealder sammen. Derfor er kærligheden, midt i al lyksaligheden, osse en kamp med ufatteligt mange nederlag.

Med udgangspunkt i komponisten, tekstforfatteren og

Forestilling

Sne Hvad Der Vil - Årets Julecabaret

Og så blev det atter jul og samtidig Julecabaret nummer 30 - Café Livas flagskib siden 1989 og vanen tro skrevet af Jacob Morild.

På scenen står to garvede julecabaret-rotter - nemlig Mette Marckmann og Tom Jensen - og til at akkompagnere sig har de Lars Fjeldmose!

Blir det sort-satirisk? Blir det gakket musikalsk? Blir Julen hvid, når man er i sort humør? Hvor gik Nissen hen, da han skulle tisse?

Forestilling

Nostalgi Er Ikke Hvad Det Har Været

Hans næste fødselsdag er tre-kvart århundrede og vi møder ham siddende på en barstol med den ven, som han har haft længst – den akustiske guitar.

Hvorfor sidder han her og hvorfor siger vennen kun noget, når han tager initiativet?

En af landets største entertainere, Eddie Skoller,  sidder igen i sit rette element – alene med en guitar på scenen – og endda på en scene som størrelsesmæssigt minder meget om Tivolis Vise Vers Hus hvor han startede i 1968 - Ja, det er faktisk osse et 50-års jubilæum.

OBS - SPILLER IKKE I EFTERÅRSFERIEN 16. - 20. Oktober

Forestilling

PLADDERHUMORISTER

ALT UDSOLGT!

Forestilling

ÅHH - et Generationsudbrud

Hvem skal dog redde verden, mens vi ser ”Den Store bagedyst”?
Skulle vi donere vores friværdi til Læger uden Grænser eller tage en tur til Maldiverne???
-Imens de stadig er der!
Sig mig, taler de unge overhovedet sammen i virkeligheden? Og hvordan får man egentlig installeret det der Snapchat?
 
ÅH….
 
En musikalsk sejltur gennem to samvittighedsfulde kvinders oprørte hav. For hvad skal vi dog gribe og gøre i , mens vandene stiger og verden er af lave….igen.
 
ÅH….
 
Forestilling

MÅSKE KU VI - en Sebastian-cabaret

Se forsmag ved at klikke her

Folkene bag én af Livas største succésser Beatlescabaretten Love Me Do - Jacob Morild & Morten Wedendahl – har, med Troubadurens tilladelse, kastet sig over Sebastians sange i alle dens afskygninger og tegner gennem dem et sørgmuntert, skarpt satirisk og crazyhumoristisk portræt af Danmark gennem de sidste 40 års ud-(og af?)-vikling af velfærdssamfundet.

Med sig på scenen har de skuespilleren Mette Marckmann, som i 2006 høstede stor anerkendelse for Trille-cabaretten Et Lille Lys i Mørket - en Trillecabaret.

Og bassisten Eva Skipper, som er én af sin

Forestilling

AND OVER BORD - Årets Julecabret

Årets Julecabaret - en årlig tilbagevendende tradition for Danmarks eneste faste, men osse landsdækkende turnerende, cabaret-scene.
Siden 1989 har satirikeren, instruktøren, tekstforfatteren og skuespilleren Jacob Morild stået for revsningen af Julehelvedet på både godt og ondt.
Julecabaretten blev Reumert-nomineret i 2015.

Sider