Skip directly to content
Forestilling

ÅHH - et Generationsudbrud

Hvem skal dog redde verden, mens vi ser ”Den Store bagedyst”?
Skulle vi donere vores friværdi til Læger uden Grænser eller tage en tur til Maldiverne???
-Imens de stadig er der!
Sig mig, taler de unge overhovedet sammen i virkeligheden? Og hvordan får man egentlig installeret det der Snapchat?
 
ÅH….
 
En musikalsk sejltur gennem to samvittighedsfulde kvinders oprørte hav. For hvad skal vi dog gribe og gøre i , mens vandene stiger og verden er af lave….igen.
 
ÅH….
 
Forestilling

MÅSKE KU VI - en Sebastian-cabaret

Se forsmag ved at klikke her

Folkene bag én af Livas største succésser Beatlescabaretten Love Me Do - Jacob Morild & Morten Wedendahl – har, med Troubadurens tilladelse, kastet sig over Sebastians sange i alle dens afskygninger og tegner gennem dem et sørgmuntert, skarpt satirisk og crazyhumoristisk portræt af Danmark gennem de sidste 40 års ud-(og af?)-vikling af velfærdssamfundet.

Med sig på scenen har de skuespilleren Mette Marckmann, som i 2006 høstede stor anerkendelse for Trille-cabaretten Et Lille Lys i Mørket - en Trillecabaret.

Og bassisten Eva Skipper, som er én af sin

Forestilling

AND OVER BORD - Årets Julecabret

Årets Julecabaret - en årlig tilbagevendende tradition for Danmarks eneste faste, men osse landsdækkende turnerende, cabaret-scene.
Siden 1989 har satirikeren, instruktøren, tekstforfatteren og skuespilleren Jacob Morild stået for revsningen af Julehelvedet på både godt og ondt.
Julecabaretten blev Reumert-nomineret i 2015.
Forestilling

DE FRELSTE SYNGER - Stand-Up-Revy II

4 mænd mødes i undren over verdens generelle tilstand - men midt i flygtningestrømme, terrorfrygt, voldsomme klimaforandringer og voksende politikerlede, er det vestlige menneske dog stadig mest optaget af én ting – nemlig sig selv.
 
Der er et aldersspænd på 30 år fra den yngste til den ældste og deres indfaldsvinkler til tidens store politiske og eksistensielle spørgsmål er således skabt i forskellige tidsaldre og miljøer.
 
Dette skisma afspejles i et skarpt satirisk og rasende underholdende møde,  hvor de hver især lufter deres – ifølge dem selv – endegyldige sandhed om alt fra
Forestilling Forestilling

Støtteforestillinger

DET ER LYKKEDES AT FÅ KUNSTNERNE FRA NOGLE AF DE STØRSTE  LIVA-SUCCÉSSER GENNEM DE SIDSTE 15 ÅR TIL AT STILLE DERES OPTRÆDEN TIL RÅDIGHED FOR 7 STØTTEFORESTILLINGER OG EN STØTTEKONCERT FRA MANDAG DEN 24. OKT - SØNDAG DEN 6. NOV - ALLE STARTER KL 21 - VIL MAN SPISE FØRST ER DET KL. 19

BILLETPRIS 300,- + MENU 475,- 

BILLETINDTÆGTEN GÅR UBESKÅRET TIL CAFE LIVA'S - DANMARKS ENESTE FASTE CABARETSCENE - FORTSATTE VIRKE

Billetter bestilles på cafeliva@mail.dk eller billetter@cafeliva.dk - grundet strukturændringerne er vores billetkontor ikke telefonisk fysisk bemandet dagligt - I kan osse sende

Forestilling

Glemmer Du...

OBS - Udsolgt 19. Maj; 5. Juni; 10. Juni.

GLEMMER DU...

Nej, det kan du bande på, jeg ikke gør - til gengæld husker du forkert!!

68-generationen og Nå-generationen mødes i et voldsomt clash over:

Hvad der i sin tid gik galt; sidenhen er gået galt; og nu går galt, hver gang de er sammen.

Minder, erindringer og opfattelser, som på ingen måder stemmer overens – for ikke bare er de uenige om, hvem der husker hvad og hvornår; de er heller ikke på det rene med, hvem der husker sidst!

Skrevet og instrueret af Jacob Morild - musik og akkompagnement Lasse Schmidt

Forestilling

JEG SKAL DØ I NAT - en Knud Pheiffer-cabaret

Café Liva tager tråden op fra Lulu Ziegler-cabaretten Den Sidste Turist fra 2013 med Bodil Jørgensen, Kjeld Petersen-cabaretten Ned Med Alting – Op Med Humøret fra 2003 med Jesper Lohman, og den Sitter Horne-Rasmussen-cabaretten På Min Lysegrønne Ø med Birgitte Simonsen i efteråret 2015

Cabaretten tager udgangspunkt i revyforfatteren og poeten Knud Pheiffers omfattende forfatterskab – og vil blandt andet sætte musik og liv til, aldrig før opførte, digte. Omdrejningspunktet er dødsangst og kærlighed, som gennemsyrede Knud Pheiffers forfatterskab.

Materialet sættes ind i en tidsløs kontekst,

Forestilling

SÅ' DET

Se forsmag ved at klikke her!

Genopsætning af den roste solo-cabaret fra Februar 2017 - dog opdateret hvad angår den generelle politiske udvikling.

3 Reumert-nomineringer i hhv 2003, 2010 & 2015; Wilhelm Hansen Fonden’s store legat i 2014; De Danske Teaeterforeningers Hæderspris 2014; De Danske Teaterjournalisters Initiativpris 2015….

Ku’ han så ikke bare slappe lidt af?!

Næhh…Jacob Morild fyldte 50 i efteråret 2016 og hvis han er rigtig uheldig, så er han kun halvvejs i livet og stadig lige undrende over Dagens Danmark i al almindelighed og sin egen generation og dårskab i særdeleshed.

Forestilling

I HOLD YOUR HAND IN MINE - en Tom Lehrer-cabaret

Tom Lehrer er én af USA’s skarpeste satirikere i det 20. Århundrede og for 35 år siden kastede troubaduren, visesangeren, entertaineren & revymanden Flemming Krøll sig over Tom Lehrers sange på dansk. Nu gør han det søreme igen, sammen med pianisten, komponisten & Tom Lehrer-conneisseuren Lars Fjeldmose, og fortæller historien om en sindssyg verden, der ikke er blevet meget mindre vanvittig siden Tom Lehrer for over et halvt århundrede gik helt ud af tangenten; tværtimod er mange af de satirisk skarptskårne og overdrevne forudsigelser blevet….virkelighed?

Genopsætning af succéssen fra

Sider